Søk

Blogg

Vil du legge inn et innlegg i bloggen vår? Skriv innlegget i en epost, legg ved evt bilder og videolink og send til blogg@lukkopp.no

Facebook kansellerer «Great Barrington Declaration» og publiserer liste over forbudte påstander.

Torsdag, Februar 11, 2021

Facebook har nå kansellert «Great Barrington Declaration» og publiserer liste over forbudte påstander.

Facebook har nå, som ledd i sin kamp mot feilinformasjon, kansellert «Great Barrington Declaration».

Skrevet av Dr. Martin Kulldorff, Dr. Sunetra Gupta og Dr. Jay Bhattacharyhttps://gbdeclaration.org. Du finner deklarasjonen her: https://gbdeclaration.org.

Disse herrene hevder at skadevirkningene av nedstengningen er langt større enn gevinsten, at de som er friske bør få leve normalt og man istedet bør fokusere på risikogruppene. Dette synspunktet er nå kansellert.

 

Facebook publiserte i går nye detaljerte regler for hva man ikke kan si om det du veit: https://about.fb.com/news/2020/04/covid-19-misinfo-update/#removing-more-false-claims

Med den detaljert liste over argumentasjon som blir kansellert og falske påstander her:   https://www.facebook.com/help/230764881494641/ 

Kansellert blir den som:

Argumenterer for å ikke ta vaksine

Påstår at det ikke er noen pandemi

Påstår at covid-19 ikke er mer farlig enn en forkjølelse

Hevder at dødeligheten for covid-19 er den samme som en influensa

Hevder at dødstallene av covid-19 er lavere enn de offisielle tallene.

Påstår at det finnes behandling for Covid-19.

Argumenter mot masker, avstand og testing.

Hevder at masker er helseskadelig.

Hevder at vaksiner kan drepe eller skade.

Påstår at vaksinen kan gi sterilitet.

Påstår at vaksinen ikke er effektiv.

Påstår at vaksinen inneholder giftstoffer.

Nevne “Event 201”’s pandemiøvelse i 2019

Generelt påstår noe et lands medisinske tsar sier er feil.

Det blir for mye, i denne bloggposten, å gå igjennom alle påstandene i detalj. Men vi vil påstå at facebook til dels sensurerer påstander som er åpen for debatt og til dels sensurerer sannhet og promoterer løgn.

 


Man kan heller ikke unngå å bli rystet over "infantiliseringen" av befolkningen. "Sånn og sånn" er ikke bra for deg å høre så vi fjerner det for deg så slipper du å tenke selv.

Man må spørre seg hvilket motiv facebook har for å slette hundretusenvis av sider og kontoer all den tid det er det de lever av. Er Marc Zuckerberg en altruist som vil redde verden fra feilinformasjon? Han er neppe dum, og om et intelligent menneske går inn i substansen i regelverket vil man se at mye av det som forbys er åpent for debatt. Så hva er motivet da?

 

Det mest nærliggende å tro er at facebook enten er under politisk press eller mottar økonomisk støtte fra myndighetsorganer. Facebook har blant annet i flere år vært i «partnerskap» med Atlantic Council og man kan da tro med forgreninger inn i NATO og etterretningen. https://www.mintpressnews.com/facebook-partners-hawkish-atlantic-council-nato-lobby-group-protect-democracy/242289/

Frode
skrev
Torsdag, Februar 11, 2021, 11:24
Dette er sjokkerende. Den vestlige verden har nå mistet retten til å kritisere regimer som Nord Korea og Kina. Tenk at vi nå lever under tilsvarende forhold?