Page 1 of 1

Dropp unødvendig bruk av munnbind

Posted: Sat Mar 13, 2021 10:29 am
by NightHawk
Påbudet om bruk av munnbind gjelder kun i noen få, spesielle situasjoner. Bruk av munnbind medvirker til å gi legitimitet til myndighetenes koronatiltak og vise andre at du støtter smitteverntiltakene. Jeg oppfordrer derfor alle til å sette seg inn i reglene og droppe unødvendig bruk av munnbind. Her er reglene for Oslo https://www.oslo.kommune.no/koronavirus ... /munnbind/

Re: Dropp unødvendig bruk av munnbind

Posted: Sat Mar 13, 2021 6:14 pm
by AnMa
Tack Nighthawk! ❤️

Re: Dropp unødvendig bruk av munnbind

Posted: Tue Mar 16, 2021 7:11 am
by Freedooooomm
Jeg vil ta det et steg lengre: la konsekvent være å bruke munnbind med mindre noen som eier butikken du er inne i ber deg ta det på. Her i min kommune så er det også dette tåpelige munnbindpåbudet, men jeg går alltid inn i butikken uten. Og om noen som jobber der sier at jeg skal ta det på så tar jeg det på dersom jeg absolutt må ha noe der (tar da munnbindet på halv åtte). Dersom det ikke er noe jeg må ha så sier jeg bare at da tar jeg handelen min et annet sted hvor man ikke må ha bleie på.

Re: Dropp unødvendig bruk av munnbind

Posted: Thu Mar 18, 2021 12:38 pm
by Gudfrid
Støtter deg fullt ut. Jeg har nå fått beskjed på jobben at jeg må hente avisene (er avisbud) utendørs fordi jeg ikke bruker munnbind.